dimarts, 25 d’octubre de 2016

Portades dignes d'Emmarcar 1 @Eltemps #DonaldTrump


Hi ha portades que marquen història al periodisme, aquesta del setmanari El Temps de l'edició del 18 d'octubre, n'és un clar exemple (per a mi, clar).

Una claríssima al·lusió al dictador alemany, que tots coneixeu, que no deixa indiferent a ningú, les lletres just a sota del nas, tenen una gran semblança amb la foto del fürher, aquestes semblances són clarament intencionades a causa del seu posat fatxenda i neoliberal.

Les eleccions presidencials dels EUA del pròxim 8 de novembre seran segur un punt d'inflexió mundial, i hi haurà cert període d'adaptació a les noves governances. En una campanya marcada constantment per atacs i escàndols els americans han de fer net i fer foc nou.

Els republicans amb aquest líder de peus de fang, que com podeu veure al gràfic lateral, Trump va guanyar amb una àmplia majoria, però fins i tot dins les files republicanes no està gaire ben vist, els escàndols sexuals, i la xulesca actitud no l'ajuden a poder retallar distàncies amb la més que previsible victòria de la senyora Clinton.